Partij van Oranje

  Hard werken

  Deel
  avatar
  vuur151
  Lid van de Partij van Oranje
  Lid van de Partij van Oranje

  Aantal berichten : 937
  Leeftijd : 24
  Woonplaats : Leiden
  Registration date : 30-10-11

  Hard werken

  Bericht  vuur151 op 8/12/2012, 10:56


  Gegroet beste burgers van het Graafschap Holland,

  Na mooie onderhandeling in onze ogen is Partij Van Oranje dit termijn redelijk gestart. Met onze twee leden gaan we in Raad er vol tegenaan en samenwerking zoeken met zowel O.N.S als DvP en HG. De onafhankelijk meneer Ons zal natuurlijk ook worden gezocht in samenwerking.

  Echter is het u zeker niet ontgaan dat Holland zich opmaakt voor oorlog. Wij nemen dit zeer serieus als partij net als meer doen in Holland. Wij roepen u dan ook op u aan te sluiten bij het leger van Findecano om zo samen tegen de SB strijdt te trekken.

  De SB een criminele organisatie die in het verleden al eens voor onheil heeft gezorgd. Ook deze keer wisten ze Holland binnen te komen, een kleine miscommunicatie te ontdekken en meteen te aanval te gaan. Ze gaan hier tegen de grondwet van Holland in door een leger op te richten en daarom trekken wij ten strijden tegen hen.

  Ondertussen zullen onze twee leden hun best doen de programma punten alsnog in de Raad te brengen en deze te bespreken. Maar er zal rekening gehouden moeten worden met de situatie.

  Met vriendelijke groeten,

  De Partij van Oranje
  Gepubliceerd door: Woordvoerder Leonardo Lancelot Ruijter

   Het is nu 16/12/2017, 08:14