Partij van Oranje

  [Onderhandelingen] - Diefstal uit de schatkist door Asmael

  Deel
  avatar
  Rivosk
  Lid van de Partij van Oranje
  Lid van de Partij van Oranje

  Aantal berichten : 514
  Leeftijd : 34
  Woonplaats : Utrecht
  Registration date : 21-04-12

  [Onderhandelingen] - Diefstal uit de schatkist door Asmael

  Bericht  Rivosk op 26/1/2013, 20:28  Medeling van de Partij van Oranje na bekendmaking diefstal door Asmeal uit de schatkist van Holland


  Beste inwoners van Holland

  PvO is geschokt te vernemen dat Asmael opnieuw met zijn schurftige handen in de kas van het Graafschap heeft gegraaid. Minstens 5000 Florijnen aan door u en mij bijeengespaarde belastingen zijn in de diepduistere zakken van Asmael de l'eau verdwenen!

  De vraag van de misdadiger Asmael om deze ambtstermijn de functie van Minister van Handel in te pikken, komt nu wel in een heel ander daglicht te staan. Men kan zich voorstellen wat voor catastrofe dit voor het Graafschap moest zijn geweest indien wij werkelijk waren meegegaan in het krankzinnige plan van DVP om de post van Minister van Handel toe te kennen aan deze Valse Sinterklaas. De argwaan van PvO en de andere partijen tegenover DVP ("De partij van de Pak-wat-je-krijgen-kunt") was dus volledig gerechtvaardigd. In situaties als deze past enkel verontwaardiging en afschuw. PvO schort uiteraard met onmiddellijke ingang alle onderhandelingen met DVP op. We drukken onze hoop uit dat Asmael tijdens de komende raadstermijn berecht kan worden in een eerlijk proces en zijn verdiende straf niet zal ontlopen!

  Was getekend,
  Rivosk, Mattheus, Vuur151, Mestdaghje, Thomas_best, Gautran.


  _________________

   Het is nu 16/12/2017, 08:24