Partij van Oranje

  Vernieuwd forum

  Deel
  avatar
  Gautran
  Lid van de Partij van Oranje
  Lid van de Partij van Oranje

  Aantal berichten : 1655
  Leeftijd : 22
  Woonplaats : Heusden
  Registration date : 11-07-09

  Vernieuwd forum

  Bericht  Gautran op 31/10/2011, 20:46

  Beste leden en bezoekers,

  Gisteren vond op dit forum een grote vernieuwing plaats. Hieronder volgt een overzicht van alle wijzigingen die er gebeurd zijn.

  • Geen reclame meer. Er is niet langer een vervelende reclameadvertentie te zien boven het forum voor alle geregistreerde leden (enkel de bezoekers zien deze advertentie nodig).
  • Nieuwe categorie. Er is nu een aparte categorie voor de forumdelen Mededelingen, Aanmelden en Bezoekersruimte. Deze categorie, genaamd Buitenwereld, bevat alle forumdelen die voor het grote publiek toegankelijk zijn.
  • Bezoekersruimte. De bezoekersruimte wordt nieuw leven in geblazen en de functie ervan is nu duidelijker - door middel van voor mogelijke bezoekers.
  • Reputatiesysteem. Er is nu ook een reputatiesysteem waarbij u iemand een positieve of een negatieve beoordeel kan geven aan de hand van zijn post. Als iemand een nuttige post plaatst of je helpt met een goed antwoord kun je op het plusteken drukken rechts bij elke bericht. Als iemand scheldt, beledigt of zich op een andere manier niet gedraagt kun je die een negatieve beoordeling geven door op het minteken te drukken. Probeer om zeker niet verkeerd te drukken! ;-)
  • Galerij. Er is nu een galerij waarin jullie allerlei afbeeldingen die te maken hebben met de Partij van Oranje of de Koninkrijken der Renaissance kunnen plaatsen. Daarnaast heeft iedereen ook een eigen persoonlijke galerij waar ze afbeeldingen kunnen plaatsen. Deze galerij moet je eerst activeren door te gaan naar de Galerij en 'Your personal album'. Vervolgens kun je hem activeren door te drukken 'Create my gallery'.
  • Profiel uitgebreid. Het profiel is nu veel uitgebreider en bestaat nu uit vier tabs. Bij 'visitor messages' kun je een bericht achterlaten op iemands profiel. Bij 'profiel' zie je het gewone profiel zoals dat er al was, alleen zijn de contactgegevens nu opgesplits naar de vierde en laatste tab genaamd contact. Wat nieuw is is de tab Statistieken, waar je een heleboel interessante statistieken over een lid te zien krijgt.
  • Offtopic-forum. Het forumdeel 'Kletscafe' is nu hernoemd naar 'Offtopic' en is niet langer bedoeld voor onzinnige praat maar vooral voor IRL praat.
  • Bibliotheek. De bibliotheek wordt de komende dagen aangevuld met alle nuttige handleidingen. Ze zullen verdeeld worden in verschillende categoriën.
  • Kalender. De kalender is terug van weggeweest en zal nu nuttig gebruikt worden. Niet alleen kun je er alle verjaardagen zien maar ook de datums waarop de raadsverkiezingen beginnen en eindigen zullen er vermeld worden.


  Met vriendelijke groeten,
  Gautran Dirk-Jan de Mérode de Guillotine.
  Ondervoorzitter van de Partij van Oranje.


  _________________
  Gautran Dirk-Jan de Mérode de Guillotine - Ondervoorzitter van de Partij van Oranje - Algemeen Raadslid - Diaken in Heusden

   Het is nu 20/1/2018, 16:01